اتوماسیون صنعتی

برق و اتوماسیون صنعتی

اتوماسیون صنعتی

برق و اتوماسیون صنعتی

  • ۰
  • ۰

مطمئنم توهم نمی‌دونستی اینورترهای شایلین بهترین انتخابند!!

شرکت شایلین، که در سال ۱۹۵۵ تأسیس شده، فعالیت‌های خود را از ساخت و ساز اولیه تا کارهای عمومی و توسعه منابع انرژی الکتریکی تا کمک به ارتقاء صنعت، گسترش داده است.

شایلین یک شرکت تایوانی با بیش از نیم قرن سابقه در تولید انواع تجهیزات اتوماسیون صنعتی می‌باشد. این شرکت به نمایندگی از شرکت میتسوبیشی وظیفه تولید انواع اینورتر شرکت میتسوبیشی را در کنار انواع اینورترهای شایلین بر عهده دارد. اینورتر‌ها و درایوهای شایلین برای کاربرد های مختلف و با کیفیت بسیار بالا و عملکردی بسیار دقیق تولید می‌شوند.

از نگاهی به گذشته، توسعه شرکت ارتباط نزدیکی با رشد اقتصادی تایوان داشته است. این شرکت بر اعتقاد راسخ خود به بهبود در طول زمان در اجرای عملیات و توسعه شرکت پافشاری کرده است. به این ترتیب، این شرکت نقش محوری در صنعت برق داخلی ایفا می‌کند.

اینورتر یک تجهیز الکترونیکی حیاتی است که به طور اساسی مسئولیت تبدیل جریان مستقیم به جریان متناوب را بر عهده دارد، از این رو به عنوان مبدل جریان مستقیم به متناوب نیز شناخته می‌شود. این وسیله علاوه بر تبدیل، دارای قابلیت تنظیم فرکانس و ولتاژ می‌باشد. در دستگاه‌های اینورتر، عناصری همچون درایو، درایو فرکانس متغیر، و کنترل دور موتور یا VFD نیز به کار می‌روند در واقع اینورتر، یک دستگاه الکترونیکی با قابلیت تبدیل جریان مستقیم به جریان متناوب است. به عنوان یک مبدل، به آن درایو، کنترل کننده دور موتور، و یا درایو فرکانس متغیر نیز اشاره می‌شود. در واقع، این دستگاه جهت کنترل سرعت ورودی ولتاژ الکتروموتورها به کار می‌رود. از این دستگاه در مراحل مختلف معکوس‌سازی منابع تغذیه سوئیچینگ استفاده می‌شود. ویژگی مهم اینورتر، توانایی تنظیم ولتاژ و توان خروجی آن است. این دستگاه برای تولید ولتاژ و فرکانس قابل تنظیم بسیار کارآمد واقع شده و در کنترل موتورها در صنعت و منازل به کار می‌رود.

اینورتر و درایو شایلین با فناوری اصلی در زمینه‌های الکترونیکی به سرعت در حال رشد هستند. تا به حال شرکت شایلین تجربه عظیمی را در برنامه‌های کاربردی واقعی جمع‌آوری کرده است و از محبوبیت زیادی در بین بازارهای اتوماسیون کارخانه برخوردار می‌باشد. اینورترهای شایلین بر اساس نیاز و کاربری های مختلف دارای انواع سری مختلف اعم از سری SA3، SS2، SF-G، SE3، SC3، SE2، SF3 می‌باشد.

اینورترها از نظر تعداد فاز به دو دسته اصلی تک فاز و سه فاز تقسیم می‌شوند. همچنین، از نظر شکل موج خروجی، به چهار دسته زیر قابل تقسیم هستند:
1. خروجی به شکل موج مربعی
2. خروجی به شکل سینوسی اصلاح شده یا شبه سینوسی (MSW)
3. خروجی به شکل سینوسی خالص (PSW)

کاربردهای اینورتر شایلین یا درایو فرکانس متغیر در بخش‌های مختلف صنعت بسیار گسترده است، از جمله:

- انواع پمپ‌های صنعتی و ساختمانی
- سیستم‌های آب رسانی بوستر پمپ
- فن‌های صنعتی مانند فن کوره، فن گلخانه، فن تهویه، فن کولینگ تاور، فن تونل و غیره
- بلوئر
- آسانسور
- اسپیندل موتور در دستگاه‌های CNC چوب و فرزکاری
- ماشین‌آلات خم و برش
- ماشین‌آلات جوشکاری
- انواع جرثقیل‌های سقفی و تاور کرین‌های سنگین
- نوار نقاله
- دستگاه‌های اکسترودر
- انواع ماشین‌آلات صنایع چاپ
- ماشین‌آلات بسته‌بندی
- انواع ماشین‌آلات صنایع تزریق پلاستیک
- پارکینگ‌های طبقاتی
- انتقال انرژی به روش HVDC

  • ۰۳/۰۲/۰۹
  • دلسا کریمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی